Jennifer McMahon: Talven lapset

Talven lapset

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vermontin pikkukaupungissa on yli vuosisadan ajan kuollut ja kadonnut ihmisiä mysteerisissä olosuhteissa. Kirjassa seurataan Saraa ja Martinia, joiden avioliittoa varjostaa kuolemat, Ruthieta, jonka äiti katoaa mystisesti ja Katherinea, jonka aviomies on kuollut salaperäisellä reissulla. Miten ja miksi heidän kohtalonsa ovat kietoutuneet toisiinsa?

Kirjassa hypitään henkilöstä toiseen ja kerronnassa on tarinoita tarinoiden sisällä, mutta kun kirjaan pääsee sisälle lukeminen meni kuin lentäen. Talven lapset oli koukuttava kirjayllätys. Kirja häilyy jännityksen ja kauhun rajamailla, mutta on niin koukuttavasti kirjoitettu, ettei genrellä ole väliä ja voin suositella kirjaa kenelle tahansa. Loskainen ja talvinen pimeys huokuu kirjan sivuilta niin elävästi, että lukiessa tarvitsee villasukat jalkaan.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 296 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...