J. K. Rowling: Tästä alkaa elämä : epäonnistumisen ilo ja mielikuvituksen tärkeys

Tästä alkaa elämä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

J. K. Rowling piti valmistujaispuheen Harvardin yliopistossa vuonna 2008, ja siinä on kaikki mitä puheelta voi toivoa.

On aivan sama mihin yliopistoon J. K. Rowling pyydettiin tai saatiin pitämään valmistujaispuhe, tärkeintä on että hän suostui. Kirja sopii inspiraatioksi kenelle tahansa.

Rowling kertoo kuinka elämä asettaa esteitä elämään, mutta kuinka ilman vaikeuksia ei voi saavuttaa mitään.

Pitipä Harry Potterista tai ei, ei voi väittää etteivätkö hänen luomansa maailma ja hahmot ole ainutlaatuisia ja että J. K. Rowling on yksi järkevimmistä ja älykkäimmistä julkisuuden henkilöistä.

Jokainen päivä on loppuelämäsi ensimmäinen eli Tästä alkaa elämä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...