Patrick Ness: The Rest of Us Just Live Here

The Rest of Us Just Live Here

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Välillä hyökkäävät zombiet, toisinaan taas vampyyrit hurmaavat ihmisiä. Mutta onneksi valitut indie-nuoret hoitavat nämä asiat ja muut voivat elää normaalia elämää. Mutta normaali elämä ei ole helppoa, kun yrittää valmistua ennen kuin koulu (taas) räjäytetään tai kun tärkeintä elämässä on saada siltä oikealta suudelma. Vanhemmista ei valitettavasti ole apua, eikä elämä loppujen lopuksi ole kovin normaalia, kun paras ystävä on noin neljäsosajumala.

Patrick Ness on yksi yllättävistä kirjailijalöydöistä. Hänen kerrontansa ja mielikuvituksensa on samalla vaivatonta ja mukaansatempaavaa. Ness uskaltaa luoda epämiellyttäviä hahmoja ja vaikeita tilanteita, ja saa samalla esimerkiksi vampyyrien valloituksen kuulostamaan aivan uskottavalta.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 248 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...