Theodora Goss: The Strange Case of the Alchemist’s Daughter

Osta kirja itsellesi

Nyt eletään jo sentään 90-lukua! 1890-lukua siis, ja tapaamme Lontoossa Mary Jekyllin. Maryn äiti on juuri menehtynyt ja rahavaikeuksia setviessä saa tietää salaisesta tilistä, jonka varoilla on hoidettu tuntematonta henkilöä hoitolaitoksessa. Mary tapaa Dianan, joka on herra Hyden tytär ja samalla seikkailut alkavat. Ovatko Jekyll ja Hyde sama henkilö? Miten nuorten tyttöjen murhat liittyvät Alkemistien seuraan ja heidän kokeisiinsa? Miksi kaikkien Alkemistien seuran tyttärillä on jotain erikoisominaisuuksia?

The Strange Case of the Alchemist’s Daughter on ihana, erikoinen ja ihanan erikoinen kirja. Klassiset kauhukirjallisuuden hahmot ja tarinat menevät uusiksi kunnioittaen alkuperäisiä. Kirja on ensimmäinen osa Athena Club -sarjaa ja ensimmäisessä osassa tutustutaan pitkälti henkilöihin, vaikka toimintaa riittää myös. Hahmojen kemia on mahtava ja myös huumoria riittää.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...