Mil Millington: Things My Girlfriend And I Have Argued About

Osta kirja itsellesi

Kulttisuosiota saavuttaneilla nettisivuillaan Mil Millington kertoo suhteestaan saksalaiseen Margretiin. Useimmat normaalit ihmiset kauhistuvat hengiltä pariskunnan riitelyä, mutta hyvin ovat Mil ja Margret pysyneet yhdessä jo 15 vuotta.

Kirjaa ei ole koottu nettisivujen jutuista, vaan kyse on erillisestä romaanista. Nimien muuttaminen ei kuitenkaan auta: ei ole erityisen rohkeaa arvailla, että kirjan Pelillä ja Ursulalla on jotain tekemistä Milin ja Margretin kanssa. Riidat ovat ainakin yhtä absurdeja.

Herttaisen parisuhdekiistelyn lisäksi kirja kertoo Pelin työelämästä, joka koostuu lähinnä vastuun välttelystä, valehtelemisesta ja säätämisestä. Pel joutuu korviaan myöten vaikeuksiin ja kas – sehän vasta onkin hauskaa.

Millingtonin kirjoitustyyli on nokkelaa ja kepeää. Things My Girlfriend And I Have Argued About on erinomaisen hauskaa kevyttä luettavaa, joka sopii erityisesti kaikille parisuhteellisille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.