Mil Millington: Things My Girlfriend And I Have Argued About

Things My Girlfriend And I Have Argued About

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kulttisuosiota saavuttaneilla nettisivuillaan Mil Millington kertoo suhteestaan saksalaiseen Margretiin. Useimmat normaalit ihmiset kauhistuvat hengiltä pariskunnan riitelyä, mutta hyvin ovat Mil ja Margret pysyneet yhdessä jo 15 vuotta.

Kirjaa ei ole koottu nettisivujen jutuista, vaan kyse on erillisestä romaanista. Nimien muuttaminen ei kuitenkaan auta: ei ole erityisen rohkeaa arvailla, että kirjan Pelillä ja Ursulalla on jotain tekemistä Milin ja Margretin kanssa. Riidat ovat ainakin yhtä absurdeja.

Herttaisen parisuhdekiistelyn lisäksi kirja kertoo Pelin työelämästä, joka koostuu lähinnä vastuun välttelystä, valehtelemisesta ja säätämisestä. Pel joutuu korviaan myöten vaikeuksiin ja kas – sehän vasta onkin hauskaa.

Millingtonin kirjoitustyyli on nokkelaa ja kepeää. Things My Girlfriend And I Have Argued About on erinomaisen hauskaa kevyttä luettavaa, joka sopii erityisesti kaikille parisuhteellisille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...