Gareth Hanrahan (toim.): Tolkienin maailma

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tolkienin maailma on toinen tänä vuonna ilmestyvä kuvakirja, joka pyrkii hyödyntämään loppuvuodesta tulevaa Hobitti-elokuvaa. Siinä missä Hobitti Tolkienin silmin on hieno taidekirja aikuiselle, on Tolkienin maailman kohderyhmä selkeästi lapset.

Gareth Hanrahan on freelance kirjailija ja pelisuunnittelija. Hänen käsialaansa näkyy roolipelipuolella monissa tunnetuissa kirja- ja elokuvakäännöksissä. Maailmalla hän lienee tunnetuin Charles Strossin Laundry Files -kirjasarjasta tehdystä roolipelistä.

Kirjan kuvitus on värikästä ja mukaansatempaavaa. Tekstiosiot ovat lyhyitä ja sopivan ytimekkäitä nuorillekin lukijoille. Esittelyssä on Keski-Maan kansoja, paikkoja ja hirviöitä, joista osa on tuttuja Taru Sormusten Herrasta -kirjoista ja -elokuvista.

Kirja sopii hyvin tulevasta Hobitti-elokuvasta innostuville  nuorille lukijoille oppaaksi Keski-Maahan.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 965 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...