Gareth Hanrahan (toim.): Tolkienin maailma : Keski-Maan kansat ja kolkat

Tolkienin maailma

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tolkienin maailma on toinen tänä vuonna ilmestyvä kuvakirja, joka pyrkii hyödyntämään loppuvuodesta tulevaa Hobitti-elokuvaa. Siinä missä Hobitti Tolkienin silmin on hieno taidekirja aikuiselle, on Tolkienin maailman kohderyhmä selkeästi lapset.

Gareth Hanrahan on freelancekirjailija ja pelisuunnittelija. Hänen käsialaansa näkyy roolipelipuolella monissa tunnetuissa kirja- ja elokuvakäännöksissä. Maailmalla hän lienee tunnetuin Charles Strossin Laundry Files -kirjasarjasta tehdystä roolipelistä.

Kirjan kuvitus on värikästä ja mukaansatempaavaa. Tekstiosiot ovat lyhyitä ja sopivan ytimekkäitä nuorillekin lukijoille. Esittelyssä on Keski-Maan kansoja, paikkoja ja hirviöitä, joista osa on tuttuja Taru Sormusten Herrasta -kirjoista ja -elokuvista.

Kirja sopii hyvin tulevasta Hobitti-elokuvasta innostuville  nuorille lukijoille oppaaksi Keski-Maahan.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...