Kristiina Louhi: Tomppa ja kummaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kristiina Louhi on pidetty ja arvostettu lastenkirjailija ja lastenkirjojen kuvittaja. Suosittu Aino-sarja alkoi vuonna 1984 ja pienestä Tompasta kertova sarja sekin jo 1993. Tomppa-kirjojakin on ehtinyt ilmestyä jo yli kymmenen ennen tätä uusinta.

Huhtikuussa, kesän kynnyksellä ilmestynyt Tomppa ja kummaa kertoo noin vuoden ikäisen Tomppa-pojan touhuiluista mummon kanssa mummon mökillä. Kauniin värikkäissä kuvissa kohdataan rastaita, vadelmia, perunamaa, kottikärrykyytiä ja pikkuinen siili — siis kaikenlaista kummaa ja hauskaa.

Värikäs, viehättävä kirja on leppoisa ja hauska, kaikinpuolin oikein sopivaa luettavaa Tompan ikäisillä pikkuvipeltäjille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...