Bertil Hyresbostad (toim.): Tuhat tapaa kostaa eksälle

Osta kirja itsellesi

Koottuja kostovinkkejä jätetyille ja petetyille. Tuliko bänät? Jättikö heila? Kirja on koottu eri lähteistä, yhteys totuuteen on vain lukijan omaa kuvitelmaa tai hekumointia.

Kokoaja sanookin esipuheessaan, että lähes kaikki kostovinkit ovat joko laittomia tai ainakin ehdottoman epäeettisiä – älkää siis toteuttako näitä käytännössä. Kirja on kuitenkin hillittömän hauskaa luettavaa esimerkkeineen. Erittäin monimutkaisista ja pitkäkestoisista suunnitteluista nopeisiin intuitiivisiin tekoihin. Osa näistä onkin varsin karmeita ja kivuliaita, toiset taas psykologisesti melkoisen raskaita laukauksia. Paras kosto eksälle on kuitenkin hankkia itselleen hyvä elämä!

Esimerkit on jaoteltu kätevästi osiin: Virtuaalikostaja, Ennen poismuuttoa, Ilkivaltaa, Lahjavinkkejä, Kiusa se on pienikin kiusa, Suku on pahin, Propagandaa, Väkivalta ratkaisee, Kapuloita uusiin rattaisiin, Pettäjälle omaa lääkettä sekä Järjestelmällisen kostajan ohjenuora. Osioista löytyy vastaavasti toteutettuja kostoja… ainakin periaatteessa.

Kirja on täynnä mustaa huumoria ja aiheuttaa tiettyä tyydytystä. Parhaimmillaan tämä onkin luettuna juuri eksän jättämisen jälkeen, lohtuna itselle. Tämä sopii myös erinomaisen hyvin terapiaksi ja fantasiointiin eli mitä minä tekisin, jos… Suosittelisin kirjaa vaikka lahjaksi juuri jätetylle ja petetylle ystävälle, jotta hän selviytyisi traumoistaan ja pääsisi lopultakin eroon siitä typeryksestä (ja tämä koskee yhtälailla miehiä sekä naisia). Muista siis, että keinot voivat olla laittomia, mutta kukaan ei estä lukemasta tätä ja antaa mielikuvituksen tehdä omat tekosensa!

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...