Roddy Doyle: Two Pints

Two Pints

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Onko miehekästä puhua runoudesta? Mitä on jäänyt mieleen kuolleista julkkiksista? Mikä ihme on vikana pikku Damienilla? Kaksi miestä tuopin äärellä keskustelemassa maailman menosta; lyhyestä virsi kaunis ja silti niin hauskaa.

Roddy Doyle on syystä yksi mielenkiintoisimmista kirjailijoista – ei siitä kuinka paljon sanoo, vaan miten.

Kirja oli nopeasti luettu, aina välillä piti tarkistaa, ovatko aiheena olevat julkkikset oikeasti kuolleet. Alkuun puhekielen ymmärtäminen oli hieman hankalaa mutta pian siitäkin pääsi kärryille. Tämä on sellaisia kirjoja, joita ei välttämättä pitäisi ollenkaan kääntää, koska syvin olemus on juuri kielessä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...