Päivi Kupias: Työnohjaus ja coaching: Tukea työssä onnistumiseen

Työnohjaus ja coaching

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Työnohjaus ja erityisesti coaching ovat tavoitteellisuuteen ja yksilöiden kehittämiseen panostavassa työelämässä kasvavia keinoja tulosten saavuttamiseen. Molempien ohjaustapojen kohdalla toimijoita on paljon eikä saatavilla ole valtavasti tutkittua tietoa parhaista käytännöistä eikä edes työnohjauksen ja coachingin eroavaisuuksista ja tähän puutteeseen Päivi Kupias on havahtunut. Työnohjaus ja coaching : Tukea työssä onnistumiseen on perusteos alalla toimiville ohjaajille, joka kokoaa haastatteluihin sekä kirjoittajan omaan ohjaamiskokemukseen tukeutuvaa tietoa työnohjauksesta, coachingista sekä niiden eroavaisuuksista.

Kirjavinkkaajalle, joka ei ole ei työnohjaaja eikä coach, tämä teos tarjosi hyvän kuvauksen sekä työnohjauksesta että coachingista. Molempien erityispiirteet käydään kattavasti läpi sekä yksilön, jota ohjataan että ohjausta tilaavan organisaation näkökulmasta. Kirja on kuitenkin selvästi kirjoitettu alalla toimiville ohjaajille, joille teos tarjoaa huomattavasti enemmän ja syvemmin kuin alaa tuntemattomalle lukijalle.

Työnohjaus ja coaching : Tukea työssä onnistumiseen tarjoaa nimensä mukaisesti eväitä työssä onnistumiseen ohjaamista ammatikseen tekeville alan ammattilaisille ja siksi tätä kirjaa heille voin lämpimästi suositella. Muille lukijoille lukukokemus voi jäädä puisevaksi, koska käsiteltävät aiheet vaativat syvällistä ymmärrystä ohjausmetodeista ja niiden eroista.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...