Immo Salo: Big data : tiedon vallankumous

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

“Big Data on kuuma puheenaihe ja alan mediaa seuraamalla maailmalta kuulee päivittäin uutisia toinen toistaan hurjemmista ja mielenkiintoisemmista toteutuksista.”

“Mitä on big data? Käytännössä big data tarkoittaa useista lähteistä kerättyjen isojen tiedostomassojen hyödyntämistä.”Tietoviikko 8.8.2011

Kirjassa kerrotaan selkein esimerkein, mistä aiheessa on kyse. Kirjan luettuaan, ei aiheesta entuudestaan tietämättömälle jää epäselväksi, mistä on kyse, kun puhutaan big datasta. Asiapainotteinen teksti on kautta kirjan selkeää ja erittäin helppolukuista.

Big data -aihetta käsitellään niin kansainvälisesti, kuin kotimaan tilanteen osalta. Käsitteitä käydään yksitellen läpi ja käyttökohteista tuodaan esille lukuisia esimerkkejä.

Kirja ei ole sisällöllisesti kovinkaan ajaton. Asioita käydään läpi vahvasti tämän hetken näkökulmasta. Tuotteet, palvelut ja hinnat voivat olla vuoden päästä jotain ihan muuta – varsinkin kun elämme suuressa murrosvaiheessa big datan näkökulmasta katsottuna.

Mikäli aihe ei ole entuudestaan tuttu, mutta haluat tietää mistä on kyse, kannattaa kirja lukea nyt, eikä jäädä odottamaan tulevaisuuden alemyyntejä.

Aleksi Sutela

Aleksi on sovellusarkkitehti, joka tykkää lukea sekalaisesti nuorten ja aikuisten kirjallisuutta. Esimerkiksi scifi-, fantasia-, seikkailu-, elämänkerta- ja urheilukirjallisuudesta löytyy mielenkiintoista luettavaa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...