Super-Pipsa

Osta kirja itsellesi

Harvoin tulee kirja niin rakkaudella vastaanotetuksi kuin tämä. Kun perheemme puolitoistavuotias sai Super-Pipsan käsiinsä, oli muiden turha enää yrittää sitä anastaa. Siis esimerkiksi kolmevuotiaan isoveljen, jolle kirjaa alun perin kaavailin. No, myöhemmin pääsimme mekin kolmevuotiaan kanssa tutustumaan tarinaan ja olihan se kiva hänenkin mielestään – vaikka hänen kohdallaan liikkuva tv-Pipsa lieneekin vienyt jo sen suurimman suosion. Mutta kuten sanottu, pienemmän lukijan käsissä Pipsa kului ja kuluu yhä edelleen, useita kertoja päivässä.

Pipsa Possu -kirjoja melko paljon lähivuosina lukeneena yllätyin iloisesti, kun kerrankin kyseessä oli ihan tavallinen kuvakirja ilman mitään sen kummempia krumeluureja tai ”erikoistehosteita”. Tämä oli ensimmäinen minun tielleni osunut tällainen. Ja silti hurmasi pikkulukijan.

Entäpä Super-Pipsan tarina sitten? Se on ihan hyvä sekin, perusajatuksenaan, että jokainen voi olla superhyvä, kunhan vain luottaa itseensä, harjoittelee ja tekee kovasti töitä. Se, miksi lopulta tulee isona, on vaikea kysymys, johon vastaus löytyy kyllä aikanaan.

Siis suosittelen. Kyllä Pipsa varmasti aina lukijansa löytää.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...