Lucy Dillon: Uuden onnen jäljillä

Osta kirja itsellesi

Julietin vain 32-vuotias mies menehtyy sydänkohtaukseen. Julietista tuntuu, että tämän jälkeen kaikki kohtelevat häntä vain hyvää tarkoittaen, mutta saaden aikaan vain surua ja ahdistusta. Hän tuntee olevansa taakka kaikille läheisilleen. Ainoastaan Nappi-koira ymmärtää emäntäänsä ja jaksaa olla läsnä tyrkyttämättä mitään.

Julietin elämä muuttuu oudosti, kun Napin kanssa ulkoillessa hän tulee tavanneeksi muitakin koiraihmisiä. Jotkut kaipaavat koiranhoitajaa tai lemmikkien ruokkijaa matkojen ajaksi, toiset taas ulkoiluttajaa kiireisen päivän kuluessa. Juliet huomaa äkkiä olevansa Longhamptonin pikkukaupungin epävirallinen koirien ulkoiluttaja ja lemmikkien hoitaja. Tosin hän tuntee ihmiset yleensä vain näiden koirien nimellä. Eräs heistä alkaa kuitenkin olla jo tutumpi kuin muut.

Naapuriin muuttanut ehta irlantilaisperhe, joka tuntuu ansaitsevan leipänsä rock-piirien sivujuonteista eli roudaamisesta, keikkajärjestelyistä ja muusta mehevästä, tuo elämään hurjan mekkalan lisäksi paljon uutta ja kiinnostavaa. Ei vähiten mukavan Lorcanin muodossa, joka auttaa Julietia talon remontoimisessa ja muutenkin pyrkii saamaan tämän huomaamattaan jälleen elämään täysillä. Miehensä kuoleman vuosipäivänä Juliet tunteekin jo olevansa lähes oma itsensä. Hän miettii palaamista töihin pitopalveluun, mutta mitä ihmettä hän tekisi vakituiselle ja laajalle koira- ja eläinystäväjoukolleen?

Viihderomaani, jota lukee ihan mielellään välipalana. Kirjoittaja tuo esille perhe- ja ihmissuhteiden kestävyyden, mikäli pystytään olemaan avoimia ja rehellisiä. Lisäksi eläinten tervehdyttävää vaikutusta ei koskaan sovi aliarvioida. Mukavaa ja helppoa luettavaa, josta löytyy myös elämänviisauksia ja ajateltavaa itse kullekin – erityisen sopiva koira- ja eläinihmisille!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...