Melanie Gideon: Vaimo 22

Vaimo 22

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Alice Buckle on jokseenkin tyytyväinen vaimo ja äiti mutta aina se ei riitä. Alice lähenee 45 ikävuottaan ja koska se on hänen äitinsä kuolinikä, hän alkaa hän pohtia elämäänsä tarkemmin. Sähköpostin seasta löytyy kutsu avioliittotutkimukseen ja näin Alicesta tulee Vaimo 22 ja kyselyn yhteyshenkilö Tutkija 101:stä korvike terapialle – ainakin aluksi. Alicen avioliittotutkimuksen ansiosta lukija pääsee kurkistamaan suhteen jännittäviin alkuvaiheisiin ja samalla nykypäivän kriiseihin. Vinkki: kysymykset löytyvät kirjan lopusta.

Tuntuu kuin näitä avioliittokriisikirjoja julkaistaisiin tiuhempaan kuin aikaisemmin tai ainakin ne saavat enemmän julkisuutta. Kirjoissa keksitään vaihtoehtoja erolle ja yleensä rakastutaan uudelleen sekä opitaan nauttimaan arjesta. Salatut identiteetit ja viestittely eivät myöskään ole olleet uusi juttu vuosikymmeniin, mutta sosiaalinen media on tuonut buumin takaisin.

Vaimo 22 on aviollista chicklitiä; elämä pitää ottaa huumorilla oli mies valmiina taikka ei. Kirja on kevyen hauska ja niin nopea lukea, ettei se ehdi ärsyttämään. On mukavaa, että välillä aiheena on rakkauden kestäminen, ei pelkkä rakastuminen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...