Mercedes Abad: Veri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Marina on nuori näyttelijä, jolla on traumaattinen lapsuus julistajien uskonlahkon parissa. Marinan äiti ei tunnu juuri arvostavan tyttärensä tekemiä valintoja, joten luvassa on espanjalaiseen tapaan hyvin dramaattisia perhesuhteita.

Kirjan teemana on sivussa ja loppua kohden enemmänkin pääosassa veri. Tarina saa lopulta vampyrismin piirteitä ja sen loppukäänne on varsin mielenkiintoinen ja odottamaton.

Abadin tyyli on humoristista, kirja oli varsin miellyttävää ja nopeaa luettavaa. Takakansi kehuu Abadia yhdeksi Espanjan uuden kirjailijapolven lahjakkaimmista; en tiedä, kun en ole tutustunut sen laajemmin, mutta kyllä Veri minut vakuutti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...