Mercedes Abad: Veri

Osta kirja itsellesi

Marina on nuori näyttelijä, jolla on traumaattinen lapsuus julistajien uskonlahkon parissa. Marinan äiti ei tunnu juuri arvostavan tyttärensä tekemiä valintoja, joten luvassa on espanjalaiseen tapaan hyvin dramaattisia perhesuhteita.

Kirjan teemana on sivussa ja loppua kohden enemmänkin pääosassa veri. Tarina saa lopulta vampyrismin piirteitä ja sen loppukäänne on varsin mielenkiintoinen ja odottamaton.

Abadin tyyli on humoristista, kirja oli varsin miellyttävää ja nopeaa luettavaa. Takakansi kehuu Abadia yhdeksi Espanjan uuden kirjailijapolven lahjakkaimmista; en tiedä, kun en ole tutustunut sen laajemmin, mutta kyllä Veri minut vakuutti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...