Tove Appelgren ja Salla Savolainen: Vesta-Linnea ja hirviöäiti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Joskus päivät vain menevät huonosti. Kaikki alkaa kehnosti, sukkahousutkin menevät makkaralle. Tulee pientä riitaa ja sekä äiti että Vesta-Linnea pahentavat tilannetta omalla käytöksellään. Koko päivä tuntuu menevän täysin pilalle. Vesta-Linnea kiukuttelee ja äidistä tulee todellinen hirviö. Onneksi tilanne lopulta laukeaa ja jälkeenpäin voidaan todeta viisaasti: “En aina pidä siitä, mitä sinä teet. Mutta rakastan sinua aina”.

Vesta-Linnea ja hirviöäiti käsittelee jokaiselle lapsiperheelle taatusti tuttuja tunnemyrskyjä. Itse kukin käyttäytyy tyhmästi, riidellään, tunteet räiskyvät ja roiskuvat, mutta lopuksi sovitaan. Tämän kirjan avulla tunteiden vuoristorataa voi käsitellä turvallisesti ja ehkä tästä jotain voi oppiakin.

Kirja on hyvin kirjoitettu ja Salla Savolaisen kuvitus toimii hienosti. Tyttö joka muisti kaiken -kirjassa Savolaisen kuvitus ei osunut makuni kanssa yksiin sitten lainkaan, mutta tätä kirjaa on ilo katsella, kuvitus on kaunista. Hyvä kirja, kuten muutkin lukemani Vesta-Linneat.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...