Tove Appelgren ja Salla Savolainen: Vesta-Linnea ja hirviöäiti

Osta kirja itsellesi

Joskus päivät vain menevät huonosti. Kaikki alkaa kehnosti, sukkahousutkin menevät makkaralle. Tulee pientä riitaa ja sekä äiti että Vesta-Linnea pahentavat tilannetta omalla käytöksellään. Koko päivä tuntuu menevän täysin pilalle. Vesta-Linnea kiukuttelee ja äidistä tulee todellinen hirviö. Onneksi tilanne lopulta laukeaa ja jälkeenpäin voidaan todeta viisaasti: ”En aina pidä siitä, mitä sinä teet. Mutta rakastan sinua aina”.

Vesta-Linnea ja hirviöäiti käsittelee jokaiselle lapsiperheelle taatusti tuttuja tunnemyrskyjä. Itse kukin käyttäytyy tyhmästi, riidellään, tunteet räiskyvät ja roiskuvat, mutta lopuksi sovitaan. Tämän kirjan avulla tunteiden vuoristorataa voi käsitellä turvallisesti ja ehkä tästä jotain voi oppiakin.

Kirja on hyvin kirjoitettu ja Salla Savolaisen kuvitus toimii hienosti. Tyttö joka muisti kaiken -kirjassa Savolaisen kuvitus ei osunut makuni kanssa yksiin sitten lainkaan, mutta tätä kirjaa on ilo katsella, kuvitus on kaunista. Hyvä kirja, kuten muutkin lukemani Vesta-Linneat.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...