Olga Rönnberg: Voimailua naisille : treeni, ravinto, motivaatio

Voimailua naisille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

“Vahva on uusi hoikka”

Personal trainer Olga Rönnbergin kirjoittama kirja Voimailua naisille on erittäin kattava treeniopas kaikentasoisille kuntoilijoille. Suomessa vallitsee tällä hetkellä jonkin sortin fitnessbuumi, joten tämä kirja on ajankohtaan nähden varmasti monen hankintalistalla.

Kirja sisältää selkeän kolmiportaisen harjoitusohjelman erittäin selkein kuvin höystettynä. Jokainen liike näytetään kuvissa selkeästi, lisäksi samalla aukeamalla on kirjalliset ohjeet muistettavista asioista sekä liikkeen tekoon suositellut sarjat. Kirja ei pelkästään ole täynnä kuvia. Rönnberg on ottanut hyvin huomioon jokaisen kuntoilijan. Kirjan alkupuoli on täynnä faktaa rasvanpoltosta ja kuntoilusta yleensäkin. Ohjeita ja vinkkejä löytyy ihan vasta-alkajille, kuin jo kauemmin treenanneille.

Itse tykkäsin kirjassa etenkin selkeistä kuvallisista ohjeista ja plussaa sai myös kirjan alkupuolelta löytyvä sivu, jossa Rönnberg kertoo oman ruokakaappinsa sisällön. Juuri tällaiset selkeät ohjeet auttavat kuntoilijaa pysymään motivoituneena.

Itse ohjelma etenee perustasta hienosäädön kautta rasvanpolttoon. Ja koska kokonaisvaltainen treenaminen on tärkeää, löytyy kirjasta myös muutamia terveellisiä ruokaohjeita, joita noudattaa treenin ohessa. Loppupuolella kirjaa on myös ruokapäiväkirja sekä harjoituspäiväkirja.

Nyt jokainen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut hikoilemaan tämän kirjan kanssa!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...