Kaja Kajfež: Vuorten rinteillä

Vuorten rinteillä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaja Kajfežin Vuorten rinteillä on tunnistamiskirja, joka tutustuttaa lukijan vuorten eläinten elinympäristöihin. Se on ensimmäinen Kajfežilta suomennettu teos.

Kirja esittelee suuren joukon vuoria ja näiden ympäristössä esiintyviä eläimiä. Mitä japaninserovit tekevät Fuji-vuoren rinteillä? Entä monta kettua löytyy Andien ympäristöstä? Ben Nevisin rinteiltä puolestaan löytyy merikotkien pesä.

Kirjan taide on täyttä ilotulitusta. Jokainen kuva pursuaa erilaisia eläimiä ja maastoa. Kuvat ovat suorastaan niin täynnä, että tekstille ei jää paljon tilaa.

Kirjan tehtävät ovat hyvin yksinkertaisia ja itseään toistavia. Ne tuntuvat myös enemmänkin jälkeenpäin kuvituksesta keksityiltä kuin elementiltä, jonka ympärille sivut rakentuvat.

Vuorten rinteillä on ottanut hyvin kohteita kaikkialta maailmasta, ja se tarjoaa mahdollisuuden myös oppia maantietoa. Myöskin eläimissä on hyvin otettu myös mukaan hieman eksoottisempia lajeja.

Vuorten rinteillä on visuaalisesti tyrmäävän hieno kuvakirja. Se esittelee kivasti eläimiä ja sitä voi suositella erityisen kevyistä kirjoista pitäville lapsille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...