Erin Morgenstern: Yösirkus

Yösirkus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaksi miestä haluaa kilpailla taikuudesta, mutta kilpailua ei käydä miesten kesken, vaan molemmilla on oma pelaajansa, kuten shakissa pelinappulat. Toinen pistää kilpailijaksi oman tyttärensä kun toinen hakee orpokodista koulutettavan.

Vuosia ennen kilpailua hankitaan taitoja ja itse kilpailu kestää vuosikymmeniä. Kilpailualustaksi muotoutuu maaginen sirkus, joka on auki vain yöllä. Kilpailun edetessä yhä useampi kietoutuu armottomaan peliin, jonka vain varsinaiset pelaajat voivat kuitenkin pelata loppuun.

Yösirkus on hyvin hidastempoinen, mutta samalla niin maaginen. Kirjassa esitellään taikuutta, jollaista ei ole osannut edes kuvitella. Toffeen ja popcornin voi melkein haistaa ja sitä toivoo, että sirkus oikeasti olisi olemassa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...