Caroline Kepnes: You

Osta kirja itsellesi

Kun Joe Goldberg tapaa naisen, hän antaa suhteelle kaiken. Kun nainen on suhteessa Joe Goldbergin kanssa, hän ei tiedä olevansa suhteessa. Joe valitsee naisen ja selvittää hänestä kaiken, seuraa häntä ja tekee kaikkensa tehdäkseen suhteesta täydellisen.

oe ei luule, vaan tietää tekevänsä oikein eliminoidessaan rakkautensa kohteen ystäviä. Kaikki vain täydellisen suhteen vuoksi, jonka Joe rakentaa kuvitelmissaan.

You-kirjassa ollaan stalkkerin ja murhaajan pään sisällä, mikä tekee siitä erilaisen. On hämmentävää tuntea sympatiaa tai iloa hahmoa kohtaan ja samalla tietää, että kaikki hänen tekonsa ovat väärin. Kaikki muut ihmiset heijastuvat lukijalle vain Joen näkökulmasta ja saa huomata, kuinka yksiulotteisesti ihmisiä itsekin tarkastelee.

Suomennos Sinä on arvioitu erikseen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...