Grumpy cat : yrmeä kirja

Grumpy Cat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Grumpy Cat on netti-ilmiö kissasta, joka näyttää aina myrtsiä naamaa. Grumpy Cat eli oikealta nimeltään Tarder Sauce elää oikeasti aivan tyytyväistä kissanelämää. Myrtsi ilme johtuu Munchkin-kissarodulle tyypillisestä mutaatiosta.

Yrmeässä kirjassa on neuvoja, testejä ja hauskoja kuvia joiden tarkoitus on tuoda yrmeyttä elämään, mutta lopputulos on päinvastainen. Maailman myrtseimmän kissan Yrmeä kirja ei ole mikään kirjallinen mestariteos mutta saa hymyn huulille ja piristää – halusi tai ei.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...