Grumpy Cat : Yrmeä elämänopas

Grumpy Cat : Yrmeä elämänopas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos elämä jakaa sitruunoita, heitä niillä jotakuta.

Näin kuuluu yksi ensimmäisistä elämänohjeista, joita Grumpy Catin Yrmeä elämänopas opettaa lukijalleen.

Grumpy Cat on yksi nettimaailman sensaatioita. Jatkuvasti yrmeän perusilmeen omaava kissa on hauskuuttanut seuraajiaan eri formaateissa. Sen yrmeä ilme ja heiluva kävelytyyli johtuvat mutaatiosta, josta kärsivät muchkin-kissat.

Yrmeä elämänopas on pieni kirjanen, jossa kissankuvien yhteyteen on liitetty viisauksia. Vaikka eläimen esittäminen osana viihdettä on hieman moraalisesti hämärää, ovat kuvakäsitellyt elämänviisaudet suhteellisen viatonta viihdettä.

Aseta rimasi matalalle, jotta voit astua sivummalle ja katsella kun muut kompastuvat siihen.

Vaikka pessimismi ei olekaan hyvä elämänasenne, on yrmeässä elämäntavassa oma viehätyksensä. Suuri osa opastuksista on muunneltuja sanontoja, mutta muunnelmat ovat tarpeeksi kaukana alkuperäisistä saadakseen aikaan naurahduksen.

Syksyinen lehtien putoaminen puista on suosikkinäkyni. Ei, hetkinen, suosikkinäkyni on ihmisten putoaminen puista.

Grumpy Cat : yrmeä elämänopas on ihan hauska kokonaisuus. Se kelpaa hyvin vaikkapa lahjaksi liian positiivisille ihmisille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...