George Low (toim.): Tulimyrskyn raivolla! : Korkeajännityksen 12 tulikuuminta sotaseikkailua

Tulimyrskyn raivolla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tulimyrskyn raivolla! on juhlakirja, joka juhlistaa Korkeajännityksen 60-vuotista historiaa. Juhlakirja sisältää kaksitoista tarinaa, joista viittä ei ole aiemmin julkaistu suomeksi. Itse olin hieman yllättynyt, että koko Korkeajännitys on yhä olemassa. Jotenkin sijoitin sen mielessäni vahvasti menneisyyteen, jolloin tarinankerronta oli yhtä mustavalkoista kuin lehdet itsessäänkin.

Tarinat vaihtelevat laidasta laitaan. Joukkoon mahtuu niin panssarivaunun jahtaamista ilman asiaan soveltuvia aseita kuin myös lentokonetarina. Kovin vakavasti tarinoita ole tarkoituskaan ottaa, mutta klassisen Korkeajännityksen tasoon suhteutettuna, kokoelman tarinat eivät ole epärealistisemmasta päästä. Viihdyttävyys on enemmän kuin kohdillaan josta kertoo se, että 780-sivuinen järkäle taittui luetuksi hetkessä.

Korkeajännitys iskee yhä kuin miljoona volttia. Kokoelmaa voi suositella loistavaksi lahjaksi sellaiselle, joka nuoruudessaan on lukenut Korkeajännitystä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...