Kate Quinn: Metsästäjätär

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Isän uudessa vaimossa on jotain kummaa, kuten esimerkiksi tapa kantaa hakaristiä hääkimpussaan. Amerikkalaisnuori Jordan McBride epäilee, että uudella äitipuolella on salaisuus.

Nina Markova on entinen sotaveteraani, joka lähes kuoli Metsästäjättäreksi kutsutun natsirikollisen käsissä. Ian Graham on menettänyt pikkuveljensä saman naisen vuoksi. He aikovat löytää Metsästäjättären.

Metsästäjätär on Kate Quinnin toinen suomennettu romaani. Se on sujuvasti, mutta hieman epätasaisesti kirjoitettu teos. Quinn osaa kirjoittaa vahvasti tunnelmallista tekstiä, mutta Metsästäjättäressä on myös paljon kömpelöä dialogia. Juoneltaan kirja etenee yllätyksettömästi, mikä ei välttämättä ole tämänkaltaisissa teoksissa huono asia: Metsästäjätär on lukuromaani, jonka tarkoitus on suoda lukijoilleen onnellinen loppu.

Metsästäjättären kirjoittajan Kate Quinnin loppusanat valottavat todellista historiaa kirjan taustalla.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...