Kate Quinn: Metsästäjätär

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Isän uudessa vaimossa on jotain kummaa, kuten esimerkiksi tapa kantaa hakaristiä hääkimpussaan. Amerikkalaisnuori Jordan McBride epäilee, että uudella äitipuolella on salaisuus.

Nina Markova on entinen sotaveteraani, joka lähes kuoli Metsästäjättäreksi kutsutun natsirikollisen käsissä. Ian Graham on menettänyt pikkuveljensä saman naisen vuoksi. He aikovat löytää Metsästäjättären.

Metsästäjätär on Kate Quinnin toinen suomennettu romaani. Se on sujuvasti, mutta hieman epätasaisesti kirjoitettu teos. Quinn osaa kirjoittaa vahvasti tunnelmallista tekstiä, mutta Metsästäjättäressä on myös paljon kömpelöä dialogia. Juoneltaan kirja etenee yllätyksettömästi, mikä ei välttämättä ole tämänkaltaisissa teoksissa huono asia: Metsästäjätär on lukuromaani, jonka tarkoitus on suoda lukijoilleen onnellinen loppu.

Metsästäjättären kirjoittajan Kate Quinnin loppusanat valottavat todellista historiaa kirjan taustalla.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...