Stieg Larsson ja Denise Mina: Miehet jotka vihaavat naisia sarjakuvasovitus : osa 2

Miehet jotka vihaavat naisia 2

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä on Denise Minan Stieg Larssonin menestyskirjasta tekemän sarjakuvasovituksen jälkipuolisko.

Juonesta on vaikea sanoa paljon paljastamatta edellisestä osasta mitään. Siinä journalisti Mikael Blomkvist ja hakkeri Lisbeth Salander alkoivat tutkia Henrik Vagnerin veljentyttären katoamista. Tämä tapahtui jo 40 vuotta sitten saarella vietetyissä sukujuhlissa. Tapahtuma vainoaa Vagneria, koska saarella oli tapahtumahetkellä vain ja ainoastaan sukulaisia, joka tarkoittanee, että joku heistä mahdollisesti liittyy tytön katoamiseen.

Edellisen osan tapaan sarjakuva kohtaa kunnialla haasteet, jotka tulevat tarinan siirtämisestä kirjoitetusta kirjoitettuun ja kuvitettuun. Grafiikka on kaunista ja toimivaa. Sarjakuvalle on luvassa jatkoa, sillä WSOY suunnittelee julkaisevansa 2014 sarjakuvasovitukset, jotka pohjautuvat kirjaan Tyttö joka leikki tulella.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 304 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...