Beth Revis: Across the Universe : Miljoona aurinkoa

Across the Universe : Miljoona aurinkoa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sukupolvialus Varjeluksen matka jatkuu. Matka alkaa -osassa tutustuimme Seuraajaan, josta tulee aluksen seuraava johtaja ja Amyyn, syväjäädytyksestä ennen aikojaan herätettyyn tyttöön. Aluksen Vanhin osoittautui hieman kavalaksi kaveriksi ja heitti henkensä, ja siinä sivussa selvisi erinäisiä salaisuuksia aluksen hallinnasta.

Nyt Seuraaja on vaikean paikan edessä. Hänellä on käsissään alus, jonka asukkaita ei enää voi hallita samoilla keinoilla, joita aikaisempi Vanhin käytti. Pian käsissä onkin avointa kapinointia, väkivaltaa ja jopa kuolemantapauksia. Amyllä, joka erottuu aluksen muista asukkaista, on vielä vaikeampaa. Hän tuntee muutenkin olonsa tyhjäksi aluksella, jonne ei kuulu.

Amy saa tekemistä, kun hän saa kapinalliselle Orionille kuuluneen viestimen, josta hän huomaa itselleen tarkoitetun viestin – kukaan muu koko aluksella ei voi ymmärtää Danten kirjoihin viittaavaa lausetta. Orion kuljettaa Amya vihjeeltä toiselle ja paljastaa lisää salaisuuksia aluksen historiasta. Amy ja Seuraaja ovatkin pian suurten, koko aluksen olemassaoloa ravistelevien kysymysten äärellä.

Miljoona aurinkoa on mainiota jatkoa Across the Universe -trilogialle, kelpo nuortenkirja ja mukavaa kevyttä luettavaa aikuisellekin scifin ystävälle. Kolmas osa pääsee alkamaan todella kutkuttavasta tilanteesta – toivottavasti sitä ei tarvitse odotella pitkään.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...