Susanna Kauppinen: Ahaa… Astrologiaa

Ahaa... Astrologiaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ihmiset tekevät asiat eri lailla kun taas toisten tavat saattavat ärsyttää mielipuolisuuden partaalle — miksi näin? Ahaa… Astrologiaa ei käy läpi horoskooppien luonteenpiirteitä ja lempivärejä vaan kirja koostuu erilaisista askareista, osa jokapäiväisiä, osa vähän erikoisempia, ja miten mikäkin horoskooppimerkki hoitaisi homman. Kirjasta löytyy myös jokaiselle horoskoopille esimerkiksi oma pesuaine ja sopivin käyttötapa historiallisen kuuluisille sukkahousuille.

Oman horoskoopin lukeminen saattaa olla vähän tylsää, koska jokainen horoskooppi on ängetty hieman liian tiukkaan muottiin, mutta kirja on kulkenut ystävältä tuttavalle ja sitä on luettu ääneen milloin missäkin. Pieni mukana kulkeva horoskooppikirja on osoittautunut hauskaksi ja onnekkaaksi kirpputorilöydöksi, koska kirjaa ei löydäkään joka kirjastosta taikka kaupan hyllyltä. Monen horoskooppikirjan lukeneena voin sanoa, että tämä on erilainen ja viihdyttävä. Juttuja on monta ja ne ovat lyhyitä ja vaikkei kaikki otaksumat menekään aivan nappiin, on jokainen tunnistanut kirjasta itsensä ja luonteenpiirteensä.

Kirjaa voi suositella kaikille, koska kaikilla on oma horoskooppimerkki, mutta sitäkin enemmän illanistujaisiin yhdessä luettavaksi tai kierrätettäväksi. Kirja on pieni ja mahtuu näppärästi pieneenkin laukkuun tai vaikka povitaskuun. Kansi on hieman hämäävä leijonakuvineen, piti tarkistaa toisenkin kerran, että kirja käsittelee kaikkia merkkejä eikä vain leijonaa.

Nauru pidentäköön ikää — taas kerran.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...