Susanna Kauppinen: Ahaa… Astrologiaa! : tähtitaivaallisia näkemyksiä luonteista

Ahaa... Astrologiaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ihmiset tekevät asiat eri lailla kun taas toisten tavat saattavat ärsyttää mielipuolisuuden partaalle — miksi näin? Ahaa… Astrologiaa! ei käy läpi horoskooppien luonteenpiirteitä ja lempivärejä vaan kirja koostuu erilaisista askareista, osa jokapäiväisiä, osa vähän erikoisempia, ja miten mikäkin horoskooppimerkki hoitaisi homman. Kirjasta löytyy myös jokaiselle horoskoopille esimerkiksi oma pesuaine ja sopivin käyttötapa historiallisen kuuluisille sukkahousuille.

Oman horoskoopin lukeminen saattaa olla vähän tylsää, koska jokainen horoskooppi on ängetty hieman liian tiukkaan muottiin, mutta kirja on kulkenut ystävältä tuttavalle ja sitä on luettu ääneen milloin missäkin. Pieni mukana kulkeva horoskooppikirja on osoittautunut hauskaksi ja onnekkaaksi kirpputorilöydöksi, koska kirjaa ei löydäkään joka kirjastosta taikka kaupan hyllyltä. Monen horoskooppikirjan lukeneena voin sanoa, että tämä on erilainen ja viihdyttävä. Juttuja on monta ja ne ovat lyhyitä ja vaikkei kaikki otaksumat menekään aivan nappiin, on jokainen tunnistanut kirjasta itsensä ja luonteenpiirteensä.

Kirjaa voi suositella kaikille, koska kaikilla on oma horoskooppimerkki, mutta sitäkin enemmän illanistujaisiin yhdessä luettavaksi tai kierrätettäväksi. Kirja on pieni ja mahtuu näppärästi pieneenkin laukkuun tai vaikka povitaskuun. Kansi on hieman hämäävä leijonakuvineen, piti tarkistaa toisenkin kerran, että kirja käsittelee kaikkia merkkejä eikä vain leijonaa.

Nauru pidentäköön ikää — taas kerran.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...