Marguerite Abouet ja Mathieu Sapin: Akissi : Cat Invasion

Akissi : Cat invasion

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sarjakuvan päähenkilö Akissi on afrikkalainen pikkutyttö. Kirjassa on yksittäisiä sarjakuvatarinoita, jotka kertovat tytön elämästä. Se on ihan tavallista lapsen elämää: äiti ja isä komentavat, toisten lasten kanssa leikitään, isoveli aiheuttaa pulmia ja eläimet ovat todella kiinnostavia.

Sarjakuvan käsikirjoittajana on toiminut sama Marguerite Abouet, joka on tehnyt aikaisemmin Aya-sarjakuvaa. Vaikka piirtäjä on eri, on tyyli molemmissa melko samantyyppinen. Mathieu Sapinin piirrostyyli on värikäs ja sopivan Afrikka-henkinen. Kokonaisuus on todella kiva ja tämä taitaakin olla yksi suosikeistani lastensarjakuvien osalta.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...