Robert Holdstock: Alkumetsä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Stevenin kotitalon lähellä kasvaa pari kilometriä läpimitaltaan käsittävä tiheä metsä. On oikeastaan mielenkiintoista, miten Englannissa onkin säilynyt näin täydellisessä luonnontilassa kokonainen metsä, varmasti vuosisatoja vanha…

Metsällä ja sen erikoisilla, ihmiskunnan muistista kumpuavilla asukkailla on kummallisen voimakas lumovoima Stevenin perheen miehiin. Alkumetsän salaisuudet selviävätkin hajanaisten päiväkirjamerkintöjen avulla ja tietenkin lopulta on edessä itse metsään tunkeutuminen.

Jossain fantasian ja sci-fin rajamailla liikkuvassa kirjassa on mukavasti seikkailua, mysteeriä ja rakkautta, mutta se ei silti jää liian kevyeksi lukupalaksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...