J. Pekka Mäkelä: Alshain

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Alshain on kaukana Altairin lähistöllä sijaitseva tähti. Tässä romaanissa ihmiskunta on levittäytynyt niinkin kauas. Alshainia kiertävän samannimisen planeetan ihmisilläkin on jo värikäs historiansa kapinoineen ja vallankumouksineen. Ihmiset elävät elämiään.

Tämä kirja tarkastelee viittä eri elämää viiden eri kertojan kautta. Maasta saapunut siirtolainen, vammautuneen miehen puoliso, vanha mies, työtoveriensa murhia setvivä poliisi ja nuori merentutkija saavat kukin vuoronsa tarinassa, joka kertoo mitä tapahtuu, kun tähtialus putoaa Alshainille.

Erikoinen kerrontaratkaisu toimii ja piristää kirjaa. Tarina on mielenkiintoinen ja Alshain kiehtova paikka. Ihmiset ovat samanlaisia, vaikka planeetta onkin erilainen… J. Pekka Mäkelän Alshain-sivut ovat muuten mielenkiintoista luettavaa kirjasta kiinnostuneille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...