J. Pekka Mäkelä: Alshain

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Alshain on kaukana Altairin lähistöllä sijaitseva tähti. Tässä romaanissa ihmiskunta on levittäytynyt niinkin kauas. Alshainia kiertävän samannimisen planeetan ihmisilläkin on jo värikäs historiansa kapinoineen ja vallankumouksineen. Ihmiset elävät elämiään.

Tämä kirja tarkastelee viittä eri elämää viiden eri kertojan kautta. Maasta saapunut siirtolainen, vammautuneen miehen puoliso, vanha mies, työtoveriensa murhia setvivä poliisi ja nuori merentutkija saavat kukin vuoronsa tarinassa, joka kertoo mitä tapahtuu, kun tähtialus putoaa Alshainille.

Erikoinen kerrontaratkaisu toimii ja piristää kirjaa. Tarina on mielenkiintoinen ja Alshain kiehtova paikka. Ihmiset ovat samanlaisia, vaikka planeetta onkin erilainen… J. Pekka Mäkelän Alshain-sivut ovat muuten mielenkiintoista luettavaa kirjasta kiinnostuneille.309

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...