Janne Suominen (toim.): Conan palkkasoturi

Conan Palkkasoturi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Conan palkkasoturi nitoo kokoon aikaisemman Conan – Barbaari -kokoelman tapaan raakaa barbaariaiheista sarjakuvaa. Kyseessä on seitsemän tarinaa, jotka ovat käännöksiä Conan-sarjakuvan buumin kuumimmalta aikakaudelta 1970-luvun puolivälin tuntumasta. Tällöin Conan seikkaili useammassakin lehdessä samanaikaisesti.

Kokoelmaan mahtuvat sarjakuvat ovat pääosin peräisin the Savage Sword of Conan -lehdestä, jota pidetään olennaisimpana Conan-lehdistä. Toisista Conan-lehdistä se eroaa mustavalkoisuutensa ja vapaamman (sensuroimattoman) ilmaisunsa takia.

Albumin tarinoista osa on aikaisemmin julkaistu suomeksi. Tämä ei kuitenkaan ainakaan itselleni ollut ongelma. Vanhat Conan-sarjakuvat kun ovat kadonneet erittäin tehokkaasti antikvariaatteja myöten.

Aikaisemman osan tapaan kirja on visuaalisesti mahtava. Massiivinen kirja on edustava kokonaisuus, Boris Vallejon kansitaide sopii kuin pullistelu barbaarille. Tämä 300-sivuinen barbaarikokoelma sopisi varmasti joululahjaksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...