Neil Gaiman: Coraline varjojen talossa

Osta kirja itsellesi

Utelias ja tylsistynyt Coraline-tyttö löytää kotoaan oven, jonka takana on vain tiilimuuri. Yhtenä yönä tiilimuuri on kuitenkin poissa ja Coraline löytää itsensä kaameasta varjomaailmasta.

Coralinen on pelastettava itsensä ja läheisensä varjojen vallasta, ja sen tehdäkseen tytön on löydettävä itsestään ennennäkemätöntä voimaa. Varjojen talo on täynnä kauhuja ja oivallisia yksityiskohtia; Coralinen vanhemmat varsinkin oli piirretty varsin hauskasti.

Kirja on kai lastenkirja, ainakin sellaisena markkinoitu, mutta pieni ja tiivis paketti kauhistuttanee myös aikuisia. Itse ainakin koin Coralinen oikein raikkaaksi ja kauhistuttavaksi pikku suupalaksi. Dave McKeanin kuvittama laitos on sitäpaitsi kertakaikkisen nätti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

4 kommenttia

  1. Kaunis kirja omalla tavallaan. Kansi erityisesti kiitoksen arvoinen.

  2. Mä tahtoisin tietää mistä ton kirjan voi ostaa. Täällä sitä en ole kirjastossa ja täällä ei ole muita kirjakauppoja kun suomalainen kirjakauppa. Löytyykö se sieltä?

  3. Taitaa olla suomenkielinen Coraline loppuunmyyty. Kysy kirjastosta kaukolainaa tai käy Suomalaisessa kysymässä, voiko kirjaa tilata jostain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...