Neil Gaiman: Unohdetut jumalat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Unohdetut jumalat muistuttaa paljon Neil Gaimanin erinomaista Neverwhereä. Todellinen maailma on rikastettu fantastisilla yliluonnollisuuksilla ja mielenkiintoisten henkilöhahmojen avulla kerrotaan kiinnostava ja jännittävä tarina. Ei ole epäilystäkään, etteikö Gaiman kuuluisi tämän hetken parhaiden fantasiakirjailijoiden vähälukuiseen joukkoon.

Kirja kertoo miehestä nimeltä Shadow. Tämä vapautuu vankilasta ja päättää pysyä erossa hankaluuksista. Mystinen herra Wednesday sekaantuu kuitenkin Shadowin elämään, ja Shadow huomaakin olevansa mukana itseään hieman suuremmissa tapahtumissa – ja Shadow on sentään suurikokoinen mies.

Kirjan englanninkielinen nimi American Gods kertoo oikeastaan sen, mistä kirjassa on kyse: jumalista Pohjois-Amerikassa. Miten vanhan maailman jumalat pärjäävät uudessa maailmassa?

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...