Neil Gaiman: Unohdetut jumalat

Osta kirja itsellesi

Unohdetut jumalat muistuttaa paljon Gaimanin erinomaista Neverwhereä. Todellinen maailma on rikastettu fantastisilla yliluonnollisuuksilla ja mielenkiintoisten henkilöhahmojen avulla kerrotaan kiinnostava ja jännittävä tarina. Ei ole epäilystäkään, etteikö Gaiman kuuluisi tämän hetken parhaiden fantasiakirjailijoiden vähälukuiseen joukkoon.

Kirja kertoo miehestä nimeltä Shadow. Tämä vapautuu vankilasta ja päättää pysyä erossa hankaluuksista. Mystinen herra Wednesday sekaantuu kuitenkin Shadowin elämään, ja Shadow huomaakin olevansa mukana itseään hieman suuremmissa tapahtumissa – ja Shadow on sentään suurikokoinen mies.

Kirjan englanninkielinen nimi American Gods kertoo oikeastaan sen, mistä kirjassa on kyse: jumalista Pohjois-Amerikassa. Miten vanhan maailman jumalat pärjäävät uudessa maailmassa?

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.