Neil Gaiman ja Terry Pratchett: Hyviä enteitä : Noita Agnes Nutterin tarkat ja huvittavat ennustukset

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Voi ilon päivää! Eräs muinaisen lapsuuteni suosikkikirjoistani on suomennettu ja julkaistu uudelleen. Kyseessä on Terry Pratchettin ja Neil Gaimanin Hyviä enteitä : Noita Agnes Nutterin tarkat ja huvittavat ennustukset. Nyt sen on aika valloittaa uusia sukupolvia.

Hyvissä enteissä maailmanloppu on tulossa. Antikristus – muutoin varsin miellyttävä 11-vuotias poika – aikoo muokata maailman mieluisekseen. Helvetin ja taivaan sotajoukot odottavat innokkaina taistoa. Ilmestyskirjan neljä ratsastajaa (ja posse) ovat kokoontuneet, ja ihmiskunta on pian mennyttä. Tuhon yrittävät estää vuosituhansien aikana ystäviksi muuttuneet enkeli Aziraphale ja demoni Crowley sekä noita Anathema ja noidanmetsästäjä (ei erityisen innostunut) Newt.

Vaikka Hyvien enteiden aiemmasta lukukerrasta on vierähtänyt tovi, huomaan muistavani monta kohtaa ulkoa: toiset neljä lähes-Ilmestyskirjan ratsastajaa, Queen-auto, Baabelin portto (oikein miellyttävä nainen) ja Casanovan aamiaislaukku. Hauskaa on yhä, ja kirjan lukuisat alaviitteet naurattavat edelleen. Hyviä enteitä sopii lapsille ja lapsenmielisille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 237 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...