P.C. Hodgell: Dark of the Moon

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

God Stalkin jatko-osa Dark of the Moon jättää Tai-Tastigonin taakseen. Jame poistuu kaupungista kaaoksen vallitessa ystäviensä kanssa, tavoitteenaan toimittaa suvun perintö, miekka ja sormus, oikealle omistajalleen. Se ei vain ole aivan helppo tehtävä, sillä vihollisia tuntuu pursuavan joka suunnasta, eikä vähiten Jamen omasta menneisyydestä.

Siinä sivussa seurataan, kuinka Kencyrathin korkein hallitsija Torisen johtaa joukkonsa taisteluun yllättävää vihollista vastaan — ja taistelemista on omissakin, kaikki kun eivät suhtaudu yhtä suopeasti Torisenin asemaan. Myös Torisenia uhkaavat menneisyyden kummitukset.

Jamen tarina jatkuu äärimmäisen kiehtovana, vaikka Tai-Tastigonissa ei pyöritäkään. Koko Rathillienin maailma on erikoinen ja pienet paljastukset ja oivallukset paikan historiasta ovat herkullisia. Paikoin tapahtumat ovat hyvinkin unenomaisia ja käsittämättömiä. Hodgellilla riittää mielikuvitusta.

Jännittävät tapahtumat saavat mainion päätöksen ja asetelma, josta seuraavaan kirjaan (Seeker’s Mask) lähdetään, antavat odottaa värikkäitä käänteitä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...