Gareth Lucas ja Kirsteen Robson: Eläintarhassa

Eläintarhassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Eläintarhassa on piilokuvakirja, jossa lukijalle esitetään tehtäviä. Kirjan tekijät, Gareth Lucas ja Kirsteen Robson, ovat julkaisseet useita tämän tyyppisiä kirjoja ja suomeksikin on ilmestynyt aiemmin Kissat ja koirat. Se on käytännössä identtinen piilokuvakirja eri teemalla.

Jokainen kirjan sivu on täynnä eläimiä. Valtaosa näistä muistuttaa toisiaan, pienin eroavaisuuksin. Lukijan rooliksi tulee esimerkiksi löytää papukaijojen joukkoon piiloutuneet pöllönpoikaset tai lintu, jolla on nokassaan marja.

Tehtävistä osa kattaa aukeaman ja osa vain sivun. Aikuiselle nämä ovat helppoja, mutta pikkulapsen kanssa etsintäoperaatiot ovat varsin hauskoja. Yhdessä lukiessa aikuinen voi itse keksiä lapselle omia etsittäviä kuvista. Sitä voikin suositella, koska se lisää niin teoksen kestoa kuin sen uudelleenlukuarvoa.

Kuten aikaisempi osakin, Eläintarhassa on hauska ajanviettotapa. Se aktivoi hyvin lapsen havainnointikykyä ja on kaikkiaan kivaa yhteistä tekemistä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...