Gareth Lucas ja Kirsteen Robson: Kissat ja koirat

Kissat ja koirat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kissat ja koirat on Gareth Lucasin kuvittama ja Kirsteen Robsonin kuvittama piilokuvakirja. Parivaljakko on teeman asiantuntijoita, sillä he ovat julkaisseet vastaavia kirjoja lukuisia. Tähän Etsintäkuulutus-sarjaan on myöhemmin tänä vuonna luvassa eläintarhaan sijoittuva osa.

Kirjan sivut ovat pullollaan eläimiä. Näiden joukosta lukijan tehtävänä on löytää tiettyjä asioita, kuten kaksi samanlaista koiraa tai koira, jolla on sanomalehti suussa. Suuri osa tehtävistä kattaa koko aukeaman, mutta jotkut sivut on jaettu kahdeksi eri tehtäväksi.

Tehtävät eivät ole vaikeimmasta päästä. Kirjan kolmekymmentä sivua viuhahtivat puolen tunnin etsintäoperaatiossa kolmevuotiaan tarkkailijan kanssa. Parhaimmillaan piilokuvakirjat ovat pieninä annoksina, jolloin löytämisen riemu säilyy paremmin.

Kissat ja koirat on kivaa yhteistä tekemistä lapsen kanssa. Se aktivoi hyvin lapsen havaintokykyä ja tarjoaa lukuhetkeen vuorovaikutusta pelkän tarinan seuraamisen sijaan.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...