Hannamari Ruohonen: Eläinten kaupunki matkustaa

Osta kirja itsellesi

Eläinten kaupunki on lähtenyt liikkeelle! Eläinten kaupunki -kirjasta tutut eläinhahmot ovat tällä kertaa matkustamassa. Kirjassa nähdään laiva, lentokenttä ja lentokone, etelän uimarannat ja vedenalaiset näkymät, safarimatkat ja vuoristolomat. Kirja on Ruohosen edellisten kirjojen tapaan pelkkää kuvaa, lukuunottamatta alun esittelytekstejä. Pallo tarinoiden suhteen on siten kirjan lukijalla, kuvitus antaa toki runsaasti langanpäitä, joista lähteä kerimään juttuja.

Tyyli on tuttu edellisistä kirjoista ja edelleen yhtä kiehtova. Kuviin mahtuu monenlaista tunnelmaa ja tilannetta, ei pelkästään leppoisaa lomalla loikoilua, vaan myös surua ja tyytymättömyyttä. Mitä tuumii safarilla paviaani, kun turistit tulevat tallaamaan kasvimaata? Kuvituksesta syntyy monta tarinaa kekseliään lukijan käsissä.

Aikaisemmat Eläinten kaupunki -kirjat puhkilukeneille uusi kirja on virkistävä tuulahdus, joka tarjoaa uutta luettavaa. Jos aikaisemmat kirjat eivät ole tuttuja, alkuperäinen on kolmikosta yhä paras, mutta tämäkin on mainio tapa aloittaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...