Hannamari Ruohonen: Eläinten kaupunki

Eläinten kaupunki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Eläinten kaupunki on todellinen kuvakirja: siinä ei ole yhden sivun päähenkilöesittelyä enempää tekstiä. Esittelyssä annetaan muutama tarinanlanka seurattavaksi, mutta loput on lukijan mielikuvituksen varassa. Kaupungissa riittää ihmeteltävää: sivut on piirretty täyteen tapahtumia.

Hannamari Ruohosen piirrosjälki on hyvin omaperäistä: eläinten kaupungin asukkaat edustavat hyvin monipuolista lajivalikoimaa (lajeja on nimetty kansisivuilla ja suuri osa on minun biologiantuntemuksellani uppo-outoja). Eläimet eivät ole erityisen söpöjä, vaan tyylissä on suorastaan jotain rujoa tai karua. Puolitoistavuotiasta testiyleisöä kirja kuitenkin miellyttää, vaikka vielä mielenkiinto ei pitkäksi aikaa riitäkään.

Arvelen, että omaperäisyytensä vuoksi Eläinten kaupunki on kirja, jota parinkymmenen vuoden päästä joku voi hyvinkin muistella kaipauksella.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...