Pekka Jäntti: Elämä on heleä : Aasin tanka-aapisseikkailu

Elämä on heleä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Elämä on heleä on lapsille suunnattu runokirja. Se sisältää tanka-muodossa olevia aakkosrunoja, joista jokainen runo alkaa eri kirjaimella. Koko kirjan ajan kulkee mukana sama juoni: aasin seikkailee eri paikoissa etanan kanssa. Runot eivät tunnu sellaisilta väkisin väännetyiltä, joissa jumitutaan liikaa siihen kyseessä olevaan kirjaimeen, vaan teksti on pysynyt hallinnassa ja siten kiinnostavampana.

Tyyliltään tämä ei ole mikään pienten lasten kanssa luettava lorukirja, vaan sopii ennemminkin kouluikäisille lukijoille, jotka ovat ehkä 7–10-vuotiaita. Kuvituskin on tyyliltään sarjakuvamaisempi ja vähän isommille lapsille suunnatun tuntuinen. Kirja on sopiva myös sellaisille lapsille, jotka eivät ole vielä kaikkein sujuvimpia lukijoita.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...