Aveline Stokart ja Kid Toussaint: Ella : 2. Universell(a)

Ella : Universell(a)

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ella : Speciell(a) esitteli salaperäisen Ellan, uuden oppilaan joka herättää kaveripiirissään hämmennystä selittämättömästi vaihtuvilla persoonillaan. Ensimmäinen osa jäi varsin jännittävään kohtaan, ja nyt toisessa osassa pahin mahdollinen on tapahtunut: Ella on menettänyt oman vartalonsa hallinnan toiselle persoonalle. Ellalla on aikamoinen taistelu päästä pinnalle ja saada kontrolli takaisin, mutta ei ole helppoa hänen ystävilläänkään. Henkilö jota he kuvittelevat Ellaksi osoittautuu nimittäin kaikkea muuta kuin luotettavaksi henkilöksi.

Kid Toussaintin vahva ja omaperäinen käsikirjoitus vakuuttaa edelleen ja pistää jopa ensimmäistä osaa paremmaksi. Tarinan mysteeri pitää lukijan arvailemassa, ja Ellan seikkailut alitajunnassa tuovat tarinaan jännittävän lisän – myös visuaalisesti. Aveline Stokart pääsee hieman irroittelemaan kuvittamalla viidakoita ja scifimaisemia; mielikuvitus on vain rajana kun Ella joutuu matkustamaan eri persoonien sisäisissä maailmoissa.

Enempää tästä toisesta osasta ei kannata sanoakaan. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen sarjakuvasarja on kuitenkin kyseessä, johon suosittelen tutustumaan, vaikka ikänsä puolesta ei sarjakuvan nuoreen kohdeyleisöön enää kuuluisikaan. Sarjan kolmannen ja viimeisen osan pitäisi ilmestyä vielä tämän vuoden aikana, odottavan aika on pitkä!

Esimerkkisivu sarjakuvasta

Titta Lindström

Titta Lindström on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka haluaa sarjakuvien valloittavan maailman. Siinä sivussa tulee luettua myös kaikenlaista muuta kirjallisuutta, josta tietokirjallisuus erityisesti herättää uteliaisuuden: voi kun olisikin mahdollista tietää kaikesta kaikki! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 189 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...