Russ Thorne: Emojit : tutustu emojien ihmeelliseen maailmaan

Emojit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Emojit-kirja kertoo hymiöiden pienen historian. Hymiöt, emoticonit ja emojit ovat selvästi tulleet jäädäkseen. Niillä käydään kokonaisia keskusteluja, selitetään klassikkokirjoja ja itkevä hymynaama on jopa valittu Isossa-Britanniassa vuoden sanaksi vuonna 2015.

Emojit ovat tulleet Japanista, mutta ovat nykyään jopa työsähköpostien arkipäivää. Kirjasta löytyy mielenkiintoisia tietoiskuja hymiöiden historiasta ja niiden linkistä kotimaahansa Japaniin. Esimerkiksi jotkut puhelinmerkit ovat aluksi olleet epäsuosittuja, koska ne eivät ole tukeneet hymiöitä.

Suuri osa kirjasta on käytetty emojien listaamiseen, joista kaikista on nimi. Olisin itse pitänyt enemmän siitä, että joitain hymiöitä olisi selitetty tai avattu enemmän. Koska hymiöt löytyvät puhelimesta, ei kaikkia nuolivariaatioita olisi tarvinnut jäljentää kirjaan.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...