Ensimmäiset koulumuistoni : Nyt olen koululainen!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Niin ensimmäinen koulupäivä kuin kouluvuosikin ovat ikimuistoista aikaa. Väittäisin, että kovin moni ei tuota aikaa ohita muistoitta, niin jännittäviä asioita se on täynnä.

Jotta tämä tärkeä aika tallentuisi vieläkin tarkemmin muistojen kirjaan, on Gummerus julkaissut mainion täytettävän Ensimmäiset koulumuistoni -teoksen. Sillä vaikka sitä itsekin muistaa toki enemmän ja vähemmän hatarasti moniakin asioita kaukaiselta vuodelta 1988, jolloin aloitin oman koulutieni, eivät esimerkiksi ensimmäinen lukujärjestys, reppu tai penaali ole saaneet sijaansa muistojeni kammiossa. Olisipas hauskaa, jos olisivat.

Tällaisten pienempien nippelitietojen ohella kirjassa läpikäydään tarkemmin ihan ensimmäistä koulupäivää, tietoja omasta koulusta, luokasta sekä koulutiestä. Lisäksi on paljon tilaa esimerkiksi parhaista koulukavereista kirjoittamiseen ja valokuvien liimailuun.

Mikäs tässä; uskon kyllä vahvasti, että tämäkin kirja löytää täyttäjänsä. Innokkaat ekaluokkalaiset ovat varmasti enemmän kuin iloisia saadessaan tallentaa ensimmäisen lukujärjestyksensä, lempi- ja inhokkiaineensa sekä ruoka- ja juomasuosikkinsa. Ja olisihan tällaisia asioita mukava muistella myöhemminkin.

Annan ilolla suositukseni.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...