Tiina Marila: Minä & supervuosi

Osta kirja itsellesi

Tämä on ihana päivä, en ole nähnyt tätä koskaan aiemmin.
-Maya Angelou

Minä & supervuosi on aika lailla ihana kalenteri. Tai oikeastaan se on niin sanottu bullet journal, kalenterin, päiväkirjan ja muistion yhdistelmä. Sen reilut sata sivua käsittävät tottahan toki yhden vuoden päiväkirjan, jonka lisäksi se kätkee sisäänsä teemasivuja jos jonkinlaisia. Sen sivuille kirjautuvat niin loistavat ideat kuin suuret suunnitelmat, ajatukset ihanasta joulusta, supersynttäreistä, ikimuistoisesta kesästä ja matkahaaveista. Tilaa on myös muistoille, lukupäiväkirjalle, soittolistalle ja muutamalla ystäväsivulle. Ja mikä parasta, kalenterin voi aloittaa ihan koska tahansa, kuukaudesta riippumatta.

Uskoisin, että tämäntyyppiselle puuhastelulle löytyy aina innostuneita vastaanottajia ovathan kaikenlainen täyttäminen, listaaminen ja päiväkirjanpito kautta aikain olleet suosittua tekemistä ainakin peruskouluikäisten tyttöjen piirissä – miksei poikienkin.

Suosittelen. Eiköhän kohderyhmä ole melko helposti tunnistettavissa ja tämä kivannäköinen kirja ostettavissa vaikkapa syksyiseksi koulunaloitus tsemppariksi.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...