Tiina Marila: Minä & supervuosi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä on ihana päivä, en ole nähnyt tätä koskaan aiemmin.
-Maya Angelou

Minä & supervuosi on aika lailla ihana kalenteri. Tai oikeastaan se on niin sanottu bullet journal, kalenterin, päiväkirjan ja muistion yhdistelmä. Sen reilut sata sivua käsittävät tottahan toki yhden vuoden päiväkirjan, jonka lisäksi se kätkee sisäänsä teemasivuja jos jonkinlaisia. Sen sivuille kirjautuvat niin loistavat ideat kuin suuret suunnitelmat, ajatukset ihanasta joulusta, supersynttäreistä, ikimuistoisesta kesästä ja matkahaaveista. Tilaa on myös muistoille, lukupäiväkirjalle, soittolistalle ja muutamalla ystäväsivulle. Ja mikä parasta, kalenterin voi aloittaa ihan koska tahansa, kuukaudesta riippumatta.

Uskoisin, että tämäntyyppiselle puuhastelulle löytyy aina innostuneita vastaanottajia ovathan kaikenlainen täyttäminen, listaaminen ja päiväkirjanpito kautta aikain olleet suosittua tekemistä ainakin peruskouluikäisten tyttöjen piirissä – miksei poikienkin.

Suosittelen. Eiköhän kohderyhmä ole melko helposti tunnistettavissa ja tämä kivannäköinen kirja ostettavissa vaikkapa syksyiseksi koulunaloitus tsemppariksi.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...