Ensimmäiset sanat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ensimmäiset sanat on melko mainio ensikirja. Se on kuvitukseltaan värikäs ja teemoiltaan arkipäiväinen, siis juuri sitä, mistä kaikista pienimmät lapset pitävät. Jokaisella aukeamalla on lisäksi helposti avautuva ja kestävä luukku, joka tuo lukuhetkiin sopivasti yllätyksellisyyttä. Näiden ohella kirja on teknisiltä ominaisuuksiltaan passeli, pieniin käsiin mukavasti istuva.

Puolitoistavuotias testilukijani otti teoksen vastaan suurella kiinnostuksella ja meillä sitä on luettu ahkerasti jo jonkin aikaa. Luukkujen takaa paljastuvat asiat jaksavat innostaa yhä uudestaan ja jos syöminen ei ota sujuakseen kirja pelastaa hienosti tilanteen. Hetkessä, jossa itse odottelen kovasti tyttäremme lopulta avaavan sanaisen arkkunsa, toivon suuresti, että tämä kirja edesauttaisi myös sitä. Ainakin sopivan simppelit kuvat tutuista asioista voisivat puhua tämän puolesta.

Oiva valinta lukemisen ensiaskelia ottaville.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...