Ensimmäiset sanat

Osta kirja itsellesi

Ensimmäiset sanat on melko mainio ensikirja. Se on kuvitukseltaan värikäs ja teemoiltaan arkipäiväinen, siis juuri sitä, mistä kaikista pienimmät lapset pitävät. Jokaisella aukeamalla on lisäksi helposti avautuva ja kestävä luukku, joka tuo lukuhetkiin sopivasti yllätyksellisyyttä. Näiden ohella kirja on teknisiltä ominaisuuksiltaan passeli, pieniin käsiin mukavasti istuva.

Puolitoistavuotias testilukijani otti teoksen vastaan suurella kiinnostuksella ja meillä sitä on luettu ahkerasti jo jonkin aikaa. Luukkujen takaa paljastuvat asiat jaksavat innostaa yhä uudestaan ja jos syöminen ei ota sujuakseen kirja pelastaa hienosti tilanteen. Hetkessä, jossa itse odottelen kovasti tyttäremme lopulta avaavan sanaisen arkkunsa, toivon suuresti, että tämä kirja edesauttaisi myös sitä. Ainakin sopivan simppelit kuvat tutuista asioista voisivat puhua tämän puolesta.

Oiva valinta lukemisen ensiaskelia ottaville.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...