Eric Hill: Hyvää yötä, Puppe : kirja ja uniriepu -lahjapakkaus

Hyvää yötä, Puppe : kirja ja uniriepu -lahjapakkaus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Puppe on menossa nukkumaan. Sitä ennen on kuitenkin siivottava lelut, käytävä kylvyssä ja toivotettava hyvät yöt. Viimeksimainitun Puppe tekeekin tarkasti, kun oman osuutensa toivotuksista saavat niin lelut, lemmikit, vanhemmat kuin taivaalla mollottava kuu, ja tietysti Puppe itse.

Enpä keksi montaa asiaa, jotka olisi mahdollista siirtää omasta lapsuudestani tähän päivään ilman minkäänlaisia vanhentumisen merkkejä. Viime vuonna nelikymppisiään juhlinutta Puppea ei ajan hammas kuitenkaan ole päässyt puraisemaan. Puppe kiinnostaa aivan kuten ennenkin, sen yksinkertaiset tarinat ja kuvitukset eivät tunnu vanhentuneen laisinkaan. Ainoana erona lienee se, että nykypäivän pikkulukijoille luukut ovat arkipäivää, kun Puppe aikoinaan toimi tällä kentällä melko pitkälti itsekseen.

Iltatoimista kertova kirja on omiaan yhdistettynä pehmeään uniriepuun. Tämä voisikin hyvin toimia vauvan ensimmäisenä kirjalahjana, kun rievun voi ottaa käyttöön heti ja tavallista Puppe-kirjaa pienikokoisempi kirja istuu hyvin jo melko pienenkin lukijan hyppysiin.

Tästä pakkauksesta riittää iloa varmasti pitkään.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 235 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...