Eric Hill: Pupen syntymäpäivät

Osta kirja itsellesi

Puppe ystävineen juhlii syntymäpäiviään. Kaverukset leikkivät piilosta, sankari toimii etsijänä. Minkälaisia piilopaikkoja juhlavieraat ovatkaan keksineet ja onnistuuko Puppe löytämään jokaisen?

Pupen syntymäpäivät edustaa sitä kaikista perinteisintä Puppe-kirjojen osastoa, luukkukirjoja. Vuoden 1983 ensimmäisen suomenkielisen painoksen jälkeen tämä on jo seitsemäs, joten uusia lukijoita tuntuisi riittävän. Sangen tutulta nämä juhlat tuntuivatkin, joten taitanen olla itsekin lueskellut tätä kirjaa joitakin vuosikymmeniä aiemmin.

Mikäs tässä; kyllä Pupen kohdalla nämä klassisimmat versiot toimivat kaikista parhaiten. Vaikka kaksivuotiaamme muuten ei enää Pupen parissa pahemmin aikaa vietäkään, innostui hänkin taas kovasti esittelemään luukkujen sisältöjä pikkusiskolleen. Klassikko on klassikko.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...