Eric Hill: Etsi viisi sammakkoa, Puppe!

Osta kirja itsellesi

Etsi viisi sammakkoa, Puppe! on jälleen hiukan erilainen Puppe-kirja. Tuosta pienestä, sangen kuuluisasta koiranpennusta on vuosien saatossa tehty jos jonkinmuotoisia opuksia, mutta jälleen on keksitty jotakin uutta, kun tavallisten pahvisten sijaan lukijat saavatkin nyt availla huopakankaisia luukkuja. Sillä luukuthan ne ovat, joista Puppe ehkäpä parhaiten tunnetaan.

Kuten useasti aiemminkin, Puppe on jälleen etsintäretkellä. Tällä kertaa etsitään kadonneita sammakoita. Matkalla tavataan pieni joukko muita eläimiä ja opetellaan samalla laskemaan viiteen.

Kirja on suunnattu kaikista pienimmille lukijoille ja toimiikin tehtävässään mainiosti. Sen pienehkö koko ja pahviset sivut sekä huopakankaiset luukut tekevät kirjasta helposti luettavan sekä hiukan kovempaakin käsittelyä kestävän. Eiköhän tämäkin Puppe taas tyytyväiset lukijansa löydä.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...