Tiina Raevaara: Eräänä päivänä tyhjä taivas

Osta kirja itsellesi

Levottomina aikoina elävä tyttö palaa tuhoutuneesta maailmasta kotiinsa metsän keskelle. Ystävällisen vanhuksen opastamana tyttö löytää eriskummallisen talon, joka on koti isälle ja 19 veljekselle, kaikki tytölle outoja. Tyttö muistaa äitinsä, mutta tätä ei näy.

Tyttö päätyy osaksi sokkeloisen talon jokapäiväistä elämää. Helppoa sopeutuminen ei ole, mutta tytölle ei maailmassa muutakaan ole. Lukijalle tämän kirjan maailma sen sijaan tarjoaa paljon herkullisia hetkiä. Raevaara maalaa herkällä kädellä kauniin, tunnelmallisen maailman, josta paljon jää arvailun varaan.

Pelkkää kaunista lavastetta Eräänä päivänä tyhjä taivas ei ole, vaan tytön, outojen veljesten, pelolla taloaan hallitsevan isän, metsän vanhuksen ja tytön äidin välillä on mukavasti jännitettä. Tytön unet ja muistot taloa ympäröivästä maailmasta, talon salaisuudet ja synkät piirteet kiertyvät kaikki kehäksi, joka pitää lukijan otteessaan. On ilo, että kotimaisen kustantamon julkaisuohjelmaan mahtuu jotain näin outoa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...