Barbara Röttgen ja Andrea Schomburg: Erilaiset ystävät

Erilaiset ystävät

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Erilaiset ystävät on vähän niin kuin Päivänsäde ja menninkäinen, mutta onnellisemmalla lopulla. Orava ja Lintu tapaavat toisensa, pohtivat toisenlaisia tapojaan ja usuttavat toinen toisensa kokeilemaan mitä erikoisempia asioita: orava lintua syömään tammenterhoja, lintu oravaa laulamaan. Molemmat epäröivät ensin, mutta mielen rohkaistuttua huomaavat, että eihän se mahdotonta olekaan; laulaa voi hyräillen, kiivetä voi lentäen.

Erilaiset ystävät on mukava pikku tarina. Minkään maailmoja mullistavan lastenkirjan en väitä sen tekstinsä tai kuvituksensa puolesta olevan, mutta kiva eläinsatu ja söpöt kuvat varmasti miellyttävät pikkuista silmää ja korvaa. Ja onhan tuo totta kai aina tärkeä teema, erilaisuus nimittäin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...