Barbara Röttgen ja Andrea Schomburg: Erilaiset ystävät

Osta kirja itsellesi

Erilaiset ystävät on vähän niin kuin Päivänsäde ja menninkäinen, mutta onnellisemmalla lopulla. Orava ja Lintu tapaavat toisensa, pohtivat toisenlaisia tapojaan ja usuttavat toinen toisensa kokeilemaan mitä erikoisempia asioita: orava lintua syömään tammenterhoja, lintu oravaa laulamaan. Molemmat epäröivät ensin, mutta mielen rohkaistuttua huomaavat, että eihän se mahdotonta olekaan; laulaa voi hyräillen, kiivetä voi lentäen.

Erilaiset ystävät on mukava pikku tarina. Minkään maailmoja mullistavan lastenkirjan en väitä sen tekstinsä tai kuvituksensa puolesta olevan, mutta kiva eläinsatu ja söpöt kuvat varmasti miellyttävät pikkuista silmää ja korvaa. Ja onhan tuo totta kai aina tärkeä teema, erilaisuus nimittäin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.